Een zeer gevarieerd programma met als aftrap de nieuwjaarsspeach van Theo Dijkstra, de Algemeen Directeur / gemeentesecretaris, van de gemeente Assen.

Op 7 januari 2021 werd het AsserOntwikkelfestival gehouden. Tijdens het Festival stond het thema Werkgeluk centraal. Het was een dag om samen het nieuwe jaar goed in te luiden. Met veel inspiratie sessies. Allemaal online, maar toch dichtbij. Guido Weijers verzorgde een show over Geluk en DJ Dijk was erbij om mooie nummers ten gehore te brengen.

Guido Weijers.

Meer over de gemeente Assen

De gemeente Assen is twee jaar terug gestart met het verbaal van Assen. Het verhaal gaat over het toekomstbestendig maken van de organisatie om zodoende beter in te kunnen inspelen op (toekomstige) veranderingen. Centraal uitgangspunt voor de organisatieontwikkeling bij de gemeente Assen is dat het bestuur en de ambtelijke organisatie er voor de stad is. Het verhaal van Assen draait om mede mogelijk maken, gasvrijheid en in verbinding zijn.

Met het AsserOntwikkelFestival werd deze periode van twee jaar afgesloten. Het programmateam dat in de deze periode de doorontwikkeling van de organisatie heeft begeleid houdt op te bestaan. Vanaf 1 januari 2021 gaat het verhaal van Assen door vanuit de reguliere lijnorganisatie. In dit filmpje wordt jou verteld hoe het twee jaar geleden allemaal begon.

Het verhaal van Assen.

In het YouTube filmpje hieronder zie je hoe het verhaal van Assen verder gaat na 1 januari 2021. “Deze film geeft een terugblik en een vooruitblik over wat ons allemaal nog te doen staat”. Aldus gemeentesecretaris en algemeen directeur van de gemeente Assen Theo Dijkstra.

Het Verhaal van Assen: Het verhaal gaat verder.

Zie ook het filmpje over wat er in Assen in de afgelopen jaren allemaal is gerealiseerd vanuit het programma FlorijnAs. De FlorijnAs is een ambitieus programma ter verbetering en verduurzaming van Assen. Van verbetering van bereikbaarheid tot natuurontwikkeling met als doel om Assen helemaal klaar te maken voor de toekomst.

Het filmpje Assen stad van morgen is gemaakt in het kader van de afronding van het programma.

Assen de stad van morgen.
Categorieën: Events

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *