Hieronder zijn enkele audio berichten te beluisteren die ik zelf heb samengesteld. Van elk nummer is alleen steeds het begin te horen. De nummers lopen mooi in elkaar over. Geniet van deze mooie compilaties.

Beluister hieronder een preview van enkele swingende nummers van Abba. Deze compilatie en de compilaties die hierna volgen zijn gemaakt door DJ Dijk. De compilatie begint met Summer Night City. Om er alvast even in te komen zie je hier eerst nog even de videoclip van dit mooie up tempo nummer van Abba.

ABBA – Summer Night City.

Ook de volgende compilatie bevat beginfragmenten van nummers die jullie allemaal wel kennen. Het eerste intro-nummer duurt langer dan de rest en het laatste nummer duurt weer wat langer.

Hieronder vind je beginfragmenten van Duitstalige nummers, vele oude nummers van de jaren 70 en 80 komen voorbij.

Hierna volgen beginfragmenten van steeds circa 30 seconden van nummers die zijn aangeleverd door medewerkers die betrokken zijn bij het programma opwinding. Het programma richt zich op de transformatie in het sociaal domein van de gemeente Assen. De nummers staan symbool voor hoe iedereen het programma beleeft.

Categorieën: Afspeellijsten

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *