Met muziek overbrug je elke afstand! Muziek delen brengt ons samen. Door muziek kom je met elkaar in verbinding. Heel waardevol in deze tijden van afstand houden en thuiswerken. Met muziek kom je in contact met elkaar en leer je elkaar op een andere manier kennen. 

De coronacrisis heeft gezorgd voor beperkingen in de manier waarop wij elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen zijn. Zo werken wij nu zo veel mogelijk thuis en raken we het onderlinge contact kwijt. Je kunt simpelweg niet alle collega’s meer zien. Maar dat wil niet zeggen dat je niet meer van elkaar kunt horen. Daarom heb ik nagedacht over een manier waarop we makkelijk, spontaan en natuurlijk met elkaar in verbinding kunnen komen en blijven, ook als deze crisis voorbij is.  Daarbij liet ik mij inspireren door mijn passie voor muziek. 

Dit heeft geleid tot het concept ‘word huis DJ van je werkgever’: “maak een afspeellijst met favoriete nummers van jouw collega’s op Spotify en nodig ze uit om te delen wat het nummer met ze doet. Je zult verrast worden door de nummers en de mooie verhaaltjes die worden gedeeld”.

Hoe jij de muziek weer terug kunt brengen in jouw organisatie is in bijgevoegd artikel weergegeven. Mijn drive is om anderen te stimuleren om dit concept ook toe te passen daarom deel ik het concept. Met het artikel kun je wellicht in jouw organisatie gaan informeren wie dit leuk vindt om op te pakken. Misschien ben mij het zelf wel en word jij de huis DJ van je werkgever!

Je kunt mij op Spotify vinden onder de naam DJ Dijk (dit zet je in het vergrootglas: zoeken). Door te klikken op het hartje ben je volger. Dan zul je afspeellijsten vinden die je wellicht aanspreken. De keuze is reuze. 

Zo vind je bijvoorbeeld:

  • Pub quiz music
  • The Best of the Seventies Easy Listening
  • Holiday Music on Terschelling
  • Dance Topnummers with DJ Dijk 
  • Family Party Time with DJ Dijk 
  • De leukste Sinterklaasliedjes met DJ Dijk
  • Wonderful Christmas songs Top 100

Door op het hartje bij de afpeellijst te klikken ben je volger en heb je de lijst toegevoegd aan jouw eigen bibliotheek. Dit kan allemaal, ook al heb je geen (betaalde) abonnement. 

De groeten van DJ Dijk ✋

#brengmuziekteruginjouworganisatie
#metmuziekoverbrugjeelkeafstand
#muziekdelenbrengtonssamen
#wordhuisdjvanjewerkgever

#DJDijk

Categorieën: Afspeellijsten

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *