Mijn naam is Jan Willem Dijk, ik woon in Gieten samen met mijn vrouw Lucie Oosterveld. Onze kinderen Judith en Wouter wonen al heel wat jaartjes in Groningen. Judith en Rik hebben op 21 december 2020 een dochter gekregen. Sindsdien zijn wij de trotse grootouders van een prachtige kleindochter Loes de Groot!

Aan het werk in de thuisstudio.

Ik ben gedreven, enthousiast en betrokken. Mijn passie is muziek. Mijn enthousiasme voor muziek deel ik graag met anderen door bij gelegenheden mijn eigen gemaakte afspeellijsten op Spotify te laten horen; uiteraard alleen op momenten dat het passend is en wanneer iedereen daarvoor openstaat. Mijn zelf gemaakte afspeellijsten deel ik graag met anderen en ik vind het dan ook leuk wanneer anderen mijn afspeellijsten volgen. Zo zijn er nu 174 volgers voor de afspeellijst Gemeente Assen on Spotify.

Mijn drijfveer is om anderen te stimuleren om mijn zelfgemaakte afspeellijsten op Spotify te gaan volgen en een bezoekje te brengen aan mijn website voor een leuke muziekbeleving.

Wat betekent muziek

Muziek maakt je blij, brengt ons met elkaar in contact en zorgt voor verbinding. Muziek heeft een positieve invloed op de hersenen en maakt herinneringen los aan gebeurtenissen die je altijd zullen bijblijven. Muziek zorgt ook voor ontspanning, ontroert en maakt geluksstofjes aan. Hoe mooi is het dan om op basis van al dit positiefs iets aan het leven toe te voegen met muziek. Dat is nu precies wat ik met muziek wil bereiken: met muziek een stukje plezier toevoegen aan een gebeurtenis.

Alfred Joducus Kwak is een eend uit de kindermusical uit 1976, bedacht door Herman van Veen. Het nummer Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk kennen we natuurlijk allemaal nog.
Herman van Veen met Ik ben vandaag zo vrolijk (1986).

Dus waar ik ook ben, ik breng de muziek met me mee en stem de muziek af op wat voor dat moment passend is. En zo ineens zien anderen mij als DJ en daar hoort natuurlijk een passende naam bij; die was snel gevonden: DJ Dijk!

Mensen die mij kennen herkennen dit boxje (de Bose SoundLink Revolve) vast nog wel. De kleine speaker geeft een verrassend vol (360 graden) geluid.

Met muziek is meer mogelijk

Door mij in te leven in de situatie lukt het mij altijd wel om met muziek iets toe te voegen aan een bijzondere gelegenheid of een gewoon moment van samenzijn. Bijvoorbeeld met familie, vrienden, collega’s of met buren. Ook laat ik graag ouderen in een verzorgingstehuis genieten van muziek van vroeger of laat ik mensen met een verstandelijke beperking genieten van een avondje disco. Alles is mogelijk; want met muziek is meer mogelijk en muziek delen brengt mensen samen en overbrugt elke afstand.

Huis DJ

Ik ben geen professionele DJ, je kunt mij beschouwen als een huis DJ die bij jou langs komt en de muziek gaat verzorgen, afgestemd op jouw wensen. Uiteraard deel ik ook mijn ideeën met jou om zo samen tot iets moois te komen. Ik kan als hobby DJ in alle muziekstijlen voorzien en heb al veel afspeellijsten voor feestjes beschikbaar. Uiteraard ben ik al de huis DJ van de gemeente Assen.

DJ Dijk voor al jouw feestjes!

Je kunt mij inhuren voor het verzorgenu van muziek bij (thuis)feestjes, of andere bijzondere kleinschalige gebeurtenissen. In deze tijd van corona is het uiteraard ook mogelijk om online muziek voor jou te verzorgen. Over de prijs informeer ik je graag in ons eerste gesprek om alles in te regelen.

De muziekkeuze stem ik uiteraard met je af. We gaan er iets leuks van maken! Je hoeft dan zelf niets meer te regelen als het gaat om de muziek. Ik neem mijn JBL Partybox 1000 mee. Deze party speaker staat garant voor de ideale sound voor een feestje!

De Promo van DJ Dijk.

Ik kan het niet alleen

De Nederlands Band de Dijk kan het ook niet alleen en bracht daarom een single uit in 1989 die er voor zorgde dat het wereldkundig werd gemaakt.

De Dijk kan het ook niet alleen. Dat verkondigen zij live in Paradiso Amsterdam (14 december 2019).

Rik de Groot heeft mij geholpen met het opzetten van de website en heeft mij geleerd hoe ik de website nu grotendeels zelf kan onderhouden. Hij heeft veel ideeën ingebracht die terug te zien zijn op de website. Het is heel leuk om dit samen met mijn schoonzoon te doen. Hij is enthousiast, altijd vrolijk en heeft veel te bieden. Rik heeft een eigen bedrijf in Gieten – directborduren – en verzorgt al het mogelijke textiel van een hoogwaardige kwaliteit borduring.

www.directborduren.nl.

Voor ondersteuning voor ICT in voorbereiding op of tijdens mijn muzikale activiteiten kan ik altijd een beroep doen op Geert Fabriek. Vanaf mijn 16de jaar ben ik al bevriend met Geert. Een vriend waar ik altijd op kan bouwen. Geert is voor mij heel vertrouwd om mee om te gaan. Hij kan situaties altijd goed overzien en wijst dan de weg.

Contact

Je kunt mij bereiken via mail, telefoon, Whatsapp of Facebook:

jwdijk@live.nl

06-51075046

Uitkomst onderzoek: Facebook maakt ongelukkiger

#DJDijk ✋

Het Logo van DJ Dijk.

Graag deel ik mijn favoriete top 5 met jullie. Michael Jackson the King of Pop vult mijn top 3. Ik ben 1x naar een concert van mijn idool geweest in de Kuip van Rotterdam. Dat was een fantastische belevenis. Ook ben ik nog steeds een grote fan van The Jacksons. Kijk hieronder naar mijn favorietste filmpje op Youtube: Can You Feel It; nummer 3 in mijn favoriete top 5.

Klik ook op de link onder de afbeelding hieronder om de 30ste verjaardag van Michael Jackson in Madison Square Garden in New York City in zijn geheel te zien.

The Jacksons – Can You Feel It – (Michael Jackson 30th Anniversary) HD

When I am no longer on this planet. These are my favorite songs. Just for one more time. My number one: Will You Be There.

My number one: Will You Be There van Michael Jackson (1991).
Mijn favoriete top 5.

0 reacties

Geef een antwoord