DJ Dijk en John Lange.

Vrijdag 18 april 2021 was alweer de derde Online Disco; georganiseerd door Buurtsportcoach VB Assen en DJ Dijk. Heerlijke dansnummers om samen gezellig op te swingen in je eigen huis. Dit keer met verzoeknummers en leuke YouTube filmpjes. De filmpjes laten de danspasjes zien die iedereen na kon doen. Het zijn allemaal leuke nummers waar je vrolijk en blij van wordt en je lekker op kunt bewegen.

Kijk hier naar een filmpje van deze geslaagde avond vanuit de studio.

Kijk hier naar enkele van de YouTube filmpjes.

Schiffie & Co – Pinguïndans – Pinguindans.

Just Dance 4 : Everybody needs somebody to loveBlues Brothers.
Just Dance 2014 Y.M.C.A. by The Village People Music & Lyrics Video YMCA.
Just Dance 2018 (Unlimited) Dancing Queen.
Snollebollekes – Live In Concert 2019 Links Rechts.

Luister ook kort naar fragmenten van de afspeellijst Dans en feest mee! De playlist kun je afspelen bij een leuke gelegenheid met vrienden, familie, buren of wie dan ook. Ook te volgen op mijn Spotify account.

Volg ons ook op Facebook wanneer je de Online Disco een warm hart toedraagt: Online Disco Show.

Online Disco Show is een initiatief van @buurtsportcoachvbassen. De disco is voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking die graag thuis of op de groep een gezellig avondje online feesten. De groep biedt toegang voor mensen met een verstandelijke beperking en/of familie en begeleiders. Ook mensen die de Online Disco een warm hart toe dragen zijn welkom om zich aan te melden. Via Facebook blijf je dan op de hoogte van alle activiteiten.

Commissaris van de Koning op bezoek bij Cosis.

Zo lees je op de Facebook een stukje over het bezoek van Mevrouw Jetta Klijnsma, Commissaris van de Koning in Drenthe, op 18 maart 2021 bij Cosis.

Jetta Klijnsma kijkt mee met de Online Disco Show,

Mevrouw Klijnsma wilde graag weten hoe het was voor medewerkers en cliënten in deze coronatijd. Geheel in stijl van de huidige maatregelen vond de ontmoeting online plaats. Vrijetijdscoach John Lange (Vanboeijen) vertelde over onze Online Disco Show. Deze disco wordt online bezocht door cliënten van o.a. Vanboeijen, Cosis en ‘s-HeerenLoo.

Mevrouw Klijnsma verklaarde veel begrip te hebben voor de worstelingen met activiteiten en corona, maar was ook blij te horen dat iedereen bereid is om oplossingen aan te dragen. Ze wenst iedereen sterkte om deze tijd zo goed mogelijk door te komen. Op naar de volgende Online Disco Show!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *