Op 11 januari 2021 is op LinkedIn de website van DJ Dijk gelanceerd! Lees hieronder het bericht over mijn website. LinkedIn is een online en zakelijke sociaalnetwerksite waar ik ook actief gebruik van maak. Op 10 januari hebben familie en vrienden al kennis kunnen nemen van de website.

Met trots presenteer ik mijn website: https://www.djdijk.nl. De website is geïnspireerd op het thema muziek. Muziek maakt je blij en brengt ons met elkaar in contact. Muziek heeft een positieve invloed op de hersenen en maakt herinneringen los aan nummers die je altijd zullen bijblijven. Muziek zorgt ook voor ontspanning, ontroert en maakt geluksstofjes aan. Hoe mooi is het dan om op basis van al dit positiefs met een eigen website aan de gang te gaan die juist hier allemaal over gaat.

Het eerste resultaat hiervan wil ik graag met jullie delen! Je vindt op de website onder andere een selectie van mijn leukste afspeellijsten, andere muziekfragmenten, een rubriek wat anderen over mij zeggen en het concept: breng muziek terug in de organisatie en word huis DJ van jouw organisatie. Ook vind je een berichtenpagina met (actuele) blog-berichten over mijn activiteiten als DJ en als huis DJ van de gemeente Assen. Zie ook mijn blog over mijn favoriete eiland Terschelling en hoe ik daar elk moment van de dag gewoon naar toe kan gaan.

De nummers van de afspeellijsten op de website kun je kort beluisteren en zijn uiteraard op Spotify te volgen door op het hartje bij de afspeellijst te klikken.

Veel plezier met een bezoek aan de website van DJ Dijk voor een leuke muziekbeleving; laat je verrasssen.

Categorieën: In de media

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *