Je kunt mij volgen op Spotify onder de naam (profiel) DJ Dijk daar kun je ook mijn afspeellijsten volgen.

Hier vind je een selectie van een aantal leuke afspeellijsten die je op mijn Spotify profiel kunt vinden. Je kunt de nummers hieronder kort achter elkaar beluisteren door op play te drukken. Wanneer je naar de hele afspeellijst wilt luisteren klik dan op afspelen op Spotify (komt vanzelf in beeld). Door vervolgens op het hartje bij de afspeellijst te klikken ben je volger en heb je de lijst toegevoegd aan jouw eigen bibliotheek met afspeellijsten.

Deze nieuwe lijst met feestnummers bevat de beste hits voor een geweldig feest. Oude hits, Rock and Roll, Nederlandstalige meezingers, Dance nummers en een hele mooie finale op het eind voor een gezamenlijke afsluiting van een fantastische avond om nooit te vergeten.

Met deze afspeellijst blijf je op de dansvloer staan. De lijst bouwt zich mooi op. Speel de lijst vanaf het begin af.

Laat je verrassen door deze afspeellijsten

Geniet van de beste Nederlandse hits. Oude en vertrouwde nummers en nieuwe nummers van deze tijd. Even fijn naar Nederlandstalige muziek luisteren. Meezingen kan zeker op deze mooie nummers. Nieuwe nummers die de eigenschap ‘Beste’ waard zijn worden steeds toegevoegd.

De afspeellijst The Best of Rock and Roll is uitermate geschikt voor een avondje Rock and Roll. De lijst komt voor elk feestje van pas. Tijd om even de dansvloer te laten schudden en iedereen een boost te geven.

De afspeellijst This is Michael Jackson best of bevat de beste en mooiste nummers van Michael Jackson, the King of Pop. Alle nummer 1 hits zijn in deze lijst opgenomen. Van disco tot mooie rustige nummers die Michael door de jaren heen heeft gemaakt. Ook The Jacksons kom je uiteraard tegen.

Geniet van de afspeellijst The best Workout music based on disco tijdens het sproten, dansen, workout / trainen van deze moderne disconummers. Grotendeels gebaseerd op bekende disco hits uit de jaren zeventig en tachtig.

Dit is de afspeellijst De beste Gouwe Ouwe. Je kent ze vast allemaal! Geniet en laat oude tijden herleven met deze mooie nummers speciaal voor jou samengesteld! Neem even de tijd voor goede muziek.

Ouwe Gouwe of Gouwe Ouwe: gewoon goede muziek!

Ga met deze beste Gouwe Ouwe Hits terug in de tijd en laat herinneringen terugkomen. Heb je vakantie, werk je thuis, op kantoor of buiten, ben je aan het sporten of ben je gezellig met vrienden of familie en wil je even naar muziek luisteren en oude tijden laten herleven, luister dan naar deze beste Gouwe Ouwe.

Dit is de afspeellijst Music that makes you Happy. Een playlist met populaire hedendaagse nummers die jou vrolijk maken! Veel plezier met deze fantastische nummers!

Dit is de afspeellijst After Corona Party -een avond feesten !! waar DJ Dijk jou een onvergetelijke avond mee gaat veezorgen en waarop je maximaal kunt feesten! De lijst bevat fantastische nummers om met elkaar op de dansvloer te blijven! Met een spectaculair slot als afsluiting van een top-avond!

De afspeellijst Samen virtueel hardlopen – wandelen – fietsen is heel geschikt om naar te luisteren tijdens het hardlopen (160-170 bits per minuut). Met deze muziek kom je in het gewenste loopritme. Bovendien zijn het hele leuke nummers waar je vrolijk van wordt.

Lekker luisteren naar muziek tijdens het hardlopen.

De lijst is samengesteld op verzoek van enthousiaste hardwerkende en hardlopende collega’s van de gemeente Assen. Wekelijks een uurtje hardlopen ‘samen op afstand’. Na een gezamenlijke warming up via Teams gaat ieder zijn eigen route volgen. Maar het contact blijft, want iedereen luistert naar dezelfde muziek. Ondanks de loopafstanden van elkaar is er dan toch verbinding!

De afspeellijst Arbeidsvitaminen voor U is geïnspireerd op het radioprogramma Arbeidsvitaminen. Stuk voor stuk mooie nummers die je zeker zult herkennen.

Arbeidsvitaminen

Arbeidsvitaminen bestaat sinds 19 februari 1946 en is het langstlopende landelijke radioprogramma ter wereld. Het was het best beluisterde programma van 3FM en behoorde tot de best beluisterde programma’s van Nederland. Arbeidsvitaminen kun je nog steeds beluisteren: van maandag tot en met vrijdag tussen negen en twaalf uur ’s ochtends op NPO Radio 5. De huidige presentatie is in handen van Hans Schiffers.

Hans Schiffers achter de microfoon bij Radio 5.

De afspeellijst Pub quiz music bevat nieuwe en verrassende nummers voor bij de borrel of af te spelen tijdens een pub quiz. Nummers die je zeker leuk gaat vinden en je steeds weer opnieuw wilt gaan afspelen.

De afspeellijst Family Party Time with DJ Dijk is geschikt voor familie feestjes. Een formule van DJ Dijk: ouders gaan samen met hun kinderen op stap. Vroeger gingen de ouders uit met vrienden en vriendinnen; naar de kroeg of naar de disco en nu gaan hun kinderen op stap met vrienden. Nu we allemaal (bijna) volwassen zijn kunnen we ook samen uitgaan! Daar hoort natuurlijk een afspeellijst bij waarmee je een hele avond met elkaar kunt feesten.

Het plaatje dat symbool staat voor de website van DJ Dijk.

Geniet met het hele gezin van deze fantastische nummers; samen met andere vrienden die ook hun kinderen meebrengen!

De afspeellijst Top-avond met mooie muziek is samengesteld met leuke en vrolijke nummers voor een gezellige avond met vrienden, familie of collega’s. Geniet van elkaar en geniet samen van deze herkenbare- en verrassende nummers die positief aan de sfeer zullen bijdragen.

De afspeellijst The best of the Seventies Easy Listening bevat herkenbare nummers uit de jaren zeventig. Je kunt de lijst afspelen als achtergrondmuziek of voor muziek bij een rustige avond. Ook zeer geschikt om af te spelen onder het thuiswerken of met oortjes op wanneer je buiten werkt.

De afspeellijst Bijzondere mooie rustige nummers spreekt voor zichzelf. Geniet in alle rust van deze nummers en kom even tot jezelf. Wil je even helemaal tot rust komen kijk dan onderaan deze pagina.

De afspeellijst de leukste wachtmuziek (pauzenummers) bevat tunes die we allemaal wel kennen. Ze zijn heel geschikt om af te spelen tijdens een pauze of wanneer in een bijeenkomst (online)-vragen moeten worden beantwoord en de organisator ‘in de wachtstand komt te staan’. Dan is er even tijd voor deze fijne nummers waarbij je in gedachten mee kunt neuriën.

Het logo van Spotify.

Wil je even een moment (of zelfs een half uurtje) helemaal tot rust komen kijk en luister dan naar dit YouTube fimpje voor een helende werking. 

Self love healing – Music for Meditation

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.