De leukste afspeellijsten van DJ Dijk hier verzameld
Je kunt mij volgen op Spotify onder de naam (profiel) DJ Dijk daar kun je mijn afspeellijsten volgen.

Hier vind je een selectie van een aantal leuke afspeellijsten die je op mijn Spotify-profiel kunt vinden. Je kunt de nummers hieronder kort achter elkaar beluisteren door op play te drukken. Wanneer je naar de hele afspeellijst wilt luisteren klik dan op afspelen op Spotify (komt vanzelf in beeld). Door vervolgens op het hartje bij de afspeellijst te klikken ben je volger en heb je de lijst toegevoegd aan jouw eigen bibliotheek met afspeellijsten.

Laat je verrassen door deze afspeellijsten

Tijd voor steengoede party muziek met de afspeellijst Party Music. Een mix van dance, nummers met een discobeat, disco en de leukste Nederlandstalige nummers voor een feestje. The best party Music!

De afspeellijst feestnummers: discostampers, dance-hits, rock en NL-talig bevat de beste hits voor een geweldig feest. Oude hits, Rock and Roll, Nederlandstalige meezingers, Dance nummers en een hele mooie finale op het eind voor een gezamenlijke afsluiting van een fantastische avond om nooit te vergeten.

Met de afspeellijst Freddy Dijk 60 jaar feestnummers blijf je op de dansvloer staan. De lijst bouwt zich mooi op. Speel de nummers vanaf het begin af. De lijst heb ik voor mijn broer samengesteld voor het feestje voor zijn 60ste verjaardag. Helaas heeft het feestje vanwege Corona niet plaats kunnen vinden. Maar de muziek gaat dus gewoon door!

In de afspeellijst New Wave Hits zijn de beste New Wave Hits verzameld. De muziek vindt zijn oorsprong in muziekstijlen zoals disco, punk, powerpop en glamrock; veelal met synthezizer. Populair in de jaren 70 en beginjaren 80. Deze tegendraadse muziek valt te typeren als meeslepend en zweverig.

Heb je een BBQ en wil je leuke muziek erbij, dan is deze afspeellijst BBQ Music de lijst die daarvoor uitermate geschikt is. De lijst bevat een mix van oude hits en nummers van deze tijd; ook Nederlandstalig.

In de afspeellijst De top 50 van JW Dijk zijn mijn 50 favoriete nummers verzameld. Hopelijk vind jij ze net zo leuk als ik. De top 50 bevat een mix van disco and dance (met een stevige discobeat) en mooie rustige nummers met een melancholieke inslag; die via het hart binnenkomen. Veel luisterplezier!

De afspeellijst Summertime music part one laat je genieten van de zomer. Geniet van de vrolijke zomerhits and enjoy you’re summertime!

Een nieuwe afspeellijst met Zomerhits: Summertime music part two. Enjoy the Summer with these songs with a summary touch. Songs you all well know and that make you happy!

De beste Duitse Schlagers – Duitstalige feestnummers – meezingers: Eindelijk een afspeellijst met oude en nieuwe Duitse hits / Duitse Schlagers verzameld voor een feestje. Met DJ Ötzi, Micky Kraus, DJ Schlager, Die jungen Zillertaler, de grootste Apres Ski-hits, Heino en alle bekende Duitstalige (party)hits om mee te zingen en te feesten!

De afspeellijst The Eighties – Retro Pop – Greatest Hits bevat de beste hits van de jaren tachtig. Meer dan 500 nummers die je zeker zult kennen. Ga terug naar de retroperiode. Blijf daar een tijdje met deze fantastische afspeellijst; alleen de beste worden verzameld. Geniet en heb een goede tijd!

Geniet van de beste Nederlandse hits. Oude en vertrouwde nummers en nieuwe nummers van deze tijd. Even fijn naar Nederlandstalige muziek luisteren. Meezingen kan zeker op deze mooie nummers. Nieuwe nummers die de eigenschap ‘Beste’ waard zijn worden steeds toegevoegd.

De afspeellijst Nederpop – Dutch Pop bevat de beste popnummers van Nederlandse artiesten en bands. Engelstalig en Nederlandstalig hits. Echte klassiekers! Met ook nummers die je niet vaak meer hoort maar wel degelijk een belangrijk onderdeel uitmaken van de Nederlandse Popgeschiedenis.

De afspeellijst Rock Classics is uitermate geschikt voor een avondje Rock and Roll. De lijst komt voor elk feestje van pas. Tijd om even de dansvloer te laten schudden en iedereen een boost te geven.

De afspeellijst This is Michael Jackson best of bevat de beste en mooiste nummers van Michael Jackson, the King of Pop. Alle nummer 1 hits zijn in deze lijst opgenomen. Van disco tot mooie rustige nummers die Michael door de jaren heen heeft gemaakt. Ook The Jacksons kom je uiteraard tegen.

Geniet van de afspeellijst Workout music based on disco tijdens het sproten, dansen, workout / trainen van deze moderne disconummers. Grotendeels gebaseerd op bekende disco hits uit de jaren zeventig en tachtig.

Dit is de afspeellijst De beste Gouwe Ouwe. Je kent ze vast allemaal! Geniet en laat oude tijden herleven met deze mooie nummers speciaal voor jou samengesteld! Neem even de tijd voor goede muziek.

Ouwe Gouwe of Gouwe Ouwe: gewoon goede muziek!

Ga met deze beste Gouwe Ouwe Hits terug in de tijd en laat herinneringen terugkomen. Heb je vakantie, werk je thuis, op kantoor of buiten, ben je aan het sporten of ben je gezellig met vrienden of familie en wil je even naar muziek luisteren en oude tijden laten herleven, luister dan naar deze beste Gouwe Ouwe.

Dit is de afspeellijst Music that makes you Happy. Een playlist met populaire hedendaagse nummers die jou vrolijk maken! Veel plezier met deze fantastische nummers!

Dit is de afspeellijst After Corona Party – feestmuziek !! waarmee DJ Dijk jou een onvergetelijke avond mee gaat verzorgen en waarop je maximaal kunt feesten! De lijst bevat fantastische nummers om met elkaar op de dansvloer te blijven! Met een spectaculair slot als afsluiting van een top-avond!

De ultieme afspeellijst voor een feestje: Dance Disco Party. De lijst bestaat uit discostampers en dancenummers. Voor elke disco en dance party is deze afspeellijst een must. Even echt plezier maken met elkaar. Dans en zing mee.

De afspeellijst Samen virtueel hardlopen – wandelen – fietsen is heel geschikt om naar te luisteren tijdens het hardlopen (160-170 bits per minuut). Met deze muziek kom je in het gewenste loopritme. Bovendien zijn het hele leuke nummers waar je vrolijk van wordt.

Lekker luisteren naar muziek tijdens het hardlopen.

De lijst is samengesteld op verzoek van enthousiaste hardwerkende en hardlopende collega’s van de gemeente Assen. Wekelijks een uurtje hardlopen ‘samen op afstand’. Na een gezamenlijke warming up via Teams gaat ieder zijn eigen route volgen. Maar het contact blijft, want iedereen luistert naar dezelfde muziek. Ondanks de loopafstanden van elkaar is er dan toch verbinding!

De afspeellijst Arbeidsvitaminen voor U is geïnspireerd op het radioprogramma Arbeidsvitaminen. Stuk voor stuk mooie nummers die je zeker zult herkennen.

Arbeidsvitaminen

Arbeidsvitaminen bestaat sinds 19 februari 1946 en is het langstlopende landelijke radioprogramma ter wereld. Het was het best beluisterde programma van 3FM en behoorde tot de best beluisterde programma’s van Nederland. Arbeidsvitaminen kun je nog steeds beluisteren: van maandag tot en met vrijdag tussen negen en twaalf uur ’s ochtends op NPO Radio 5. De huidige presentatie is in handen van Hans Schiffers.

Hans Schiffers achter de microfoon bij Radio 5.

De afspeellijst Pub quiz music bevat nieuwe en verrassende nummers voor bij de borrel of af te spelen tijdens een pub quiz. Nummers die je zeker leuk gaat vinden en je steeds weer opnieuw wilt gaan afspelen.

De afspeellijst Family Party Time with DJ Dijk is geschikt voor familie feestjes. Een formule van DJ Dijk: ouders gaan samen met hun kinderen op stap. Vroeger gingen de ouders uit met vrienden en vriendinnen; naar de kroeg of naar de disco en nu gaan hun kinderen op stap met vrienden. Nu we allemaal (bijna) volwassen zijn kunnen we ook samen uitgaan! Daar hoort natuurlijk een afspeellijst bij waarmee je een hele avond met elkaar kunt feesten.

Het plaatje dat symbool staat voor de website van DJ Dijk.

Geniet met het hele gezin van deze fantastische nummers; samen met andere vrienden die ook hun kinderen meebrengen!

De afspeellijst The best of the Seventies Easy Listening bevat herkenbare nummers uit de jaren zeventig. Je kunt de lijst afspelen als achtergrondmuziek of voor muziek bij een rustige avond. Ook zeer geschikt om af te spelen onder het thuiswerken of met oortjes op wanneer je buiten werkt.

De afspeellijst Relaxing – slow music spreekt voor zichzelf. Geniet in alle rust van deze nummers en kom even tot jezelf. Wil je even helemaal tot rust komen kijk dan onderaan deze pagina.

Even lekker tot je zelf komen en chillen.

Nog een afspeellijst waarmee je weg kunt dromen: Chillout Lounge Music. Even helemaal niets doen en volledig ontspannen; dat kan met deze mooie rustige nummers. Gewoon lekker chillen. Geniet van deze relaxte nummers. Ook geschikt voor achtergrondmuziek voor thuiswerken of bij het inslapen.

Deze disconummers van De afspeellijst Disco Hits – Disco Party kennen we allemaal. In deze lijst zijn de echte Disco Stampers voor jou verzameld! Geniet ervan, waar en met wie je ook bent heb vooral plezier en ga lekker dansen!

Met de afspeellijst Discotheek Café de Paris Zuidlaren ga je terug naar de periode waarin in bijna in elke plaats in Nederland een Discotheek was. In deze afspeellijst zijn de nummers verzameld die herinneren aan de periode dat Bar de Paris als discotheek fungeerde. Eind jaren 70 en begin jaren 80 waren de mooiste tijden in deze stijlvolle en sfeervolle discotheek.

De lijst Discotheek het Hof van Rolde bevat legendarische nummers die de DJ’s van Discotheek het Hof van Rolde draaiden! Speciaal samengesteld voor de vrienden van het Hof van Rolde. Even terug naar die goede tijd.

De lijst Terschelling Holiday Music is geïnspireerd op Terschelling. Ben je weer eens op jouw favoriete eiland, geniet dan van deze gevarieerde lijst met bekende nummers van vroegere jaren en van deze tijd. Deze muziek zal zeker op een positieve manier bijdragen aan jouw vakantiegevoel! Veel luister- en vakantieplezier!

De afspeellijst de wachtmuziek – pauzenummers bevat tunes die we allemaal wel kennen. Ze zijn heel geschikt om af te spelen tijdens een pauze of wanneer in een bijeenkomst (online)-vragen moeten worden beantwoord en de organisator ‘in de wachtstand komt te staan’. Dan is er even tijd voor deze fijne nummers waarbij je in gedachten mee kunt neuriën.

Het logo van Spotify.

Wil je even een moment (of zelfs een half uurtje) helemaal tot rust komen kijk en luister dan naar dit YouTube fimpje voor een helende werking. 

Self love healing – Music for Meditation

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *