Vanboeijen en Cosis organiseren een Online Disco voor mensen met een verstandelijke beperking. Vanuit heel Drenthe wordt het ruim een uur dansen en springen vanuit huis. In beweging komen en plezier maken met Kerst Disco nummers, Nederlandstalige hits, Engelstalige- en Duitstalige feestnummers staat vrijdag 18 december vanaf 19.00 uur centraal.

De Online Disco is een initiatief van Buurtsportcoach VB Assen; een samenwerking van Vanboeijen, Cosis en de gemeente Assen. De organisatie is in handen van John Lange en Karin Poelstra. Zij zijn vanuit de gemeente Assen (resp.) bij Vanboeijen en Cosis aangesteld als buursportcoach. Samen met John ga ik als DJ Dijk een hele mooie avond verzorgen. De playlist voor de avond hebben wij samengesteld met drie bewoners van de Perzikstraat.

De flyer met vooraankondiging:

Een foto van John Lange en DJ Dijk in kerstoutfit.

Hieronder kun je de nummers van deze avond kort achter elkaar beluisteren door op play te drukken. Wanneer je de naar de hele afspeellijst wilt luisteren klik dan bij de afspeellijst hieronder op afspelen op Spotify (komt vanzelf in beeld). Door vervolgens op het hartje bij de afspeellijst te klikken ben je volger en heb je de lijst toegevoegd aan jouw bibliotheek met afspeellijsten. Dit kan allemaal zonder betaalde abonnement.

Ook te volgen op mijn Spotify account DJ Dijk.
Categorieën: Events

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *