Een avond meezingen met Hollandse Hits op 26 februari 2021. Nummers die we allemaal wel kennen van nu en terug in de tijd. Ruim een uur feesten met bekende Nederlandse artiesten zoals Jannes en Frans Bauer. Dat gaat leuk worden! Nummers via Spotify en Youtube-filmpjes waar je de artiesten gaat zien en je de sfeer gaat meebeleven! Ook met filmpjes met alleen de tekst bij de muziek zodat je gemakkelijk kunt meezingen.

We zijn druk bezig met het samenstellen van een mooie afspeellijst op Spotify. De lijst is zo goed als klaar! Je kunt hieronder de nummers alvast kort achter elkaar beluisteren door op play te drukken. Wanneer je naar de hele afspeellijst wilt luisteren klik dan bij de afspeellijst hieronder op afspelen op Spotify (komt vanzelf in beeld). Door vervolgens op het hartje bij de afspeellijst te klikken ben je volger en heb je de lijst toegevoegd aan jouw bibliotheek met afspeellijsten. Dit kan allemaal zonder betaalde abonnement.

De afspeellijst kun je ook vinden op Spotify door bij het vergrootglas (zoeken) Hollandse Meezingers Online VB in te typen. Zo kun je ook nog de Kerst Disco van vorig jaar beluisteren onder de naam: Online Disco VB.

De flyer met informatie over waar je je kunt aanmelden.

Kerst Disco december 2020

Op 18 december 2021 werd de eerste Online Disco gehouden. Het thema was toen: Kerst Disco. De avond was zeer geslaagd. Ruim een uur springen en dansen. Ondanks de afstand waren we via de muziek toch met elkaar verbonden en hebben we een hoop plezier gehad! En voor herhaling vatbaar! De afspeellijst kun je volgen op mijn Spotify-account onder de naam Online Disco VB.

#metmuziekoverbrugjeelkeafstand.

Na afloop van deze avond hebben John en ik afgesproken om begin 2021 verder na te denken over een tweede Online Disco. Het thema hadden we al snel bedacht: Hollandse meezingers!

Buurtsportcoach VB Assen

Online Disco is een initiatief van Buurtsportcoach VB Assen en in een samenwerking van Vanboeijen, Cosis en DJ Dijk vormgegeven. De organisatie is in handen van Karin Poelstra en John Lange. Karin werkt als buurtsportcoach bij Cosis en John in dezelfde rol bij Vanboeijen. Deze enthousiaste mensen zetten zich in voor mensen met een verstandelijke beperking in de regio Assen en organiseren activiteiten op het gebied van bewegen.

Ook te luisteren op mijn Spotify account.
Categorieën: Events

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *